Home » Lidt af hvert » En udfordring blev løst…

En udfordring blev løst…

10 March 2013

I november 2012 var hjælperne fra Scrapbooking Convention samlet på Falster. Dels for at hygge og dels for at planlægge den næste Convention. Vi gav hinanden nogle udfordringer og en af dem var at vi alle skulle lave et LO med det samme billede. Billedet fik vi taget af en eller anden mand, da vi var ude og gå ved Danmarks sydligste punkt ved Gedser. Tilbage i sommerhuset printede vi det ud til alle og så var det bare med at gå i gang. Men det var svært for mig, som ikke havde scrappet rigtigt de sidste par år… OG havde glemt min Tote derhjemme! Nå, men nu er det endelig lavet færdig og jeg er ret tilfreds med arbejdet :-)

Jeg kan se at der er flere der har forsøgt at komme i kontakt med mig, i forbindelse med at ville bestille kort hos mig. Jeg tager ikke imod bestillinger i øjeblikket.

Lidt af hvert

One Comments to “En udfordring blev løst…”

  1. Godt at se layouts fra dig igen – en gang imellem hjælper det med et lille spark bag i :-)
    Det er nogle flotte ting du har lavet!

Sorry, the comment form is closed at this time.